Rupsladers Liebherr

Liebherr rupsladers, ook wel tracks genoemd, behoren tot de meest betrouwbare, efficiënte en kosteneffectieve op de markt.

Dankzij de goede stabiliteit die hun rupsbanden bieden, worden rupsladers, in tegenstelling tot wielladers, aanbevolen op moeilijk toegankelijke, onstabiele of modderige bouwterreinen. De rupsbanden voorkomen immers dat de machine vast komt te zitten, en ze hebben ook meer steunpunten op de grond dan een wiellader. De rupslader wordt gebruikt voor het laden van materiaal, het duwen van materiaal, nivelleringswerkzaamheden en ripping-werkzaamheden. Dankzij een breed scala aan uitrustingsmogelijkheden is de rupslader een veelzijdig bouwmaterieel.

Liebherr laders staan bekend om hun prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het merk legt grote nadruk op de rentabiliteit van zijn bouwmachines. En dat is zeker het geval met de rupslader: snelle werkcycli, grote laadcapaciteiten, nauwkeurige bediening van de hefarm, dieselmotor met verschillende werkingsmodi (maximale prestaties, brandstofbesparing...). Alles is ontworpen voor snel, efficiënt en gemakkelijk manoeuvreren door de trackbestuurder.

Ook het onderhoud van de rupslader wordt vergemakkelijkt: de dagelijkse controles zijn snel uit te voeren omdat ze gemakkelijk toegankelijk zijn. Het onderhoud wordt beperkt dankzij het solide ontwerp van de bouwmachine, en de meest belaste onderdelen zijn gemaakt van gietstaal.

Voor de bestuurder is de Liebherr lader ontworpen om het manoeuvreren te verminderen en te vereenvoudigen. Dit biedt zowel gebruiksgemak als extra veiligheid: minder hanteren = minder risico. De cabine en de verschillende uitrustingsstukken zijn ergonomisch ontworpen om ze voor de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk hanteerbaar te maken.

Dankzij een concentratie van innovatieve technologieën en een focus op de rentabiliteit van zijn machines, is de Liebherr rupslader zonder twijfel de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt.

Voir plus