Bulldozers Liebherr

Terreinen egaliseren, afgraven, opnieuw nivelleren, land vrijmaken... Liebherr bulldozers kunnen u helpen bij uw projecten van elke omvang en elk type.

Ook bekend als bulldozers of rupstrekkers, staan Liebherr bulldozers bekend om hun kracht en betrouwbaarheid. Zoals bij al zijn machines voor de bouw en openbare werken, is ook hier de prioriteit van Liebherr om ervoor te zorgen dat zijn dozers rendabel zijn. Daarom worden ze geoptimaliseerd voor elk gebruik: grondsoort, instabiliteit, hellingen, maar ook bijzondere werkomstandigheden, zoals extreme koude. Liebherr bulldozers zijn dus efficiënt en volledig functioneel in alle omstandigheden, zelfs op hellingen of op stijgingen.

De Liebherr bulldozer past zich ook aan de omvang van uw terrein aan: hij is ideaal voor grote terreinen, maar kan ook in krappe ruimtes worden ingezet, dankzij zijn feilloze wendbaarheid, met name mits het tegendraaisysteem op het terrein.

Bovendien zal de bestuurder de werkplek van de Liebherr dozer waarderen, die volledig opnieuw is ontworpen met het oog op ruimte, ergonomie en rijcomfort. Dankzij de geluidsarme cabine kan de bestuurder zijn concentratie behouden en de rupstrekker in alle veiligheid gebruiken.

Tenslotte wil het merk Liebherr, net als met al zijn bouwmachines, machines aanbieden die zowel robuust zijn, dankzij componenten en technologieën die zijn ontworpen voor niet-standaard gebruik, maar die ook makkelijk en minder vaak te onderhouden vallen.

 

Voir plus