Verreikers Liebherr

De telescopische vorkheftruck, ook wel manoeuvreermachine of gewoonweg verreiker genoemd, is een multi-tasking machine, die zowel in de industrie als op bouwplaatsen wordt gebruikt. De telescopische arm maakt het mogelijk om gemakkelijk te heffen, over obstakels heen te manoeuvreren of materialen te verplaatsen.

Liebherr verreikers zijn ontworpen voor gebruik in alle soorten toepassingen, vooral in de recyclagesector.

Afhankelijk van het gekozen model hebben Liebherr verreikers een hefhoogte tot 9 meter en kunnen ze een maximale last van 6 ton dragen.

De Liebherr verreikers zijn gebouwd voor extreme bedrijfsomstandigheden, ook in productie- en recyclingbedrijven, waar het probleem van papierstof en cellulose zich vaak voordoet. Liebherr heeft alternatieven geboden, zoals speciale modderafleiders, smeerwas of speciale ventilatoren, om ervoor te zorgen dat de betrouwbaarheid en robuustheid van haar telescopische machines behouden blijft.

Liebherr verreikers worden gewaardeerd om hun snelheid (ze kunnen tot 40 km/u halen) en gebruiksgemak. Dynamisch en nauwkeurig kunnen ze manoeuvreren en vervoeren in nauwe ruimtes, dankzij een korte draaicirkel.
Industriegebieden zijn bijzonder gevoelig voor het risico van ongevallen. Daarom heeft Liebherr telescopische vorkheftrucks ontworpen die de veiligheid van de machine, de omgeving en de bestuurder garanderen: grote instelhoek van de laadbak, trillingsdemper voor de aandrijving om te voorkomen dat de machine kantelt of zijn lading verliest... Zoals altijd staat veiligheid centraal in de zorgen van het merk.

Voir plus
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina