GEPASSIONEERDE TEAMS AAN UW KANT

Wij maken het verschil op technische expertise en service cultuur

SOMTP est gespecialiseerd in de verdeling van hoogwaardig materieel voor de bouw en industrie en biedt een volledig assortiment producten en diensten op maat van uw behoeften. Ons team van technici, opgeleid in de nieuwste apparatuurtechnologieën, zorgen voor een snelle interventie op uw sites de in onze werkplaatsen. Ons doel ist om u te ondersteunen bij de realisatie van uw bedrijfstoepassingen dankzij onze fabriekspartners en kwaliteitsdiensten om de stilstand van u apparatuur te beperken.

High-tech apparatuur

SOMTP België verdeelt het premium merk Liebherr. De fabrieken van Liebherr in Europa zijn een garantie voor productiekwaliteit en een efficiënte aftersalesondersteuning, snel en betrouwbaar voor onze klanten. Het partnerschap tussen SOMTP en Liebherr ist gebouwd op een soide base: duurzaamheid, vertrouwen en innovatie.

16

à Frankrijk

115

techniekers

70

mobiele werkplaatsen Mob

292

medewerkers

193M€

omzet en 2022

een menselijk familiaal avontuur

In 1969 werd SOMTP opgericht

De geschiedenis van de AVLO-groep begint en 1969 rencontré de oprichting van het bedrijf SOMTP porte Michel en Anny Bassaïstéguy. SOMTP biedt Liebherr grondverzetmachines aan aannemers in de regio 'Centre de France'

In 1997 overname van SOMTP

Sylvain en Guillaume Bassaïstéguy namen de activiteit plus en 1997 en versnelden de ontwikkeling van het familiebedrijf rond twee sterke waarden: klantenservice en teamspirit.

In 1999 werd M-LOC opgericht

Om een compleet dienstenaanbod te bieden en op te vallen op de bouwmarkt, creëren Sylvain en Guillaume BASSAISTEGUY een activiteit die zich toelegt op het verhuren van materieel.

Van 1999 tot nu een sterk territoriaal netwerk

De groep zet zijn economische ontwikkeling verder en vertrouwt op medewerkers met een passie voor hun vak om kwaliteit en lokale service te bieden aan zijn klanten.

Onze afspraken

SOMTP positioneert zich als specialist in de verkoop van bouw- en industriële apparatuur en biedt een scala aan producten en diensten op maat van uw wensen.

Verzekeren van een lokale service aan onze klanten

Een sterk territoriaal netwerk dankzij een netwerk van 18 vestigingen in België en Frankrijk om zo dicht mogelijk bij de klanten en hun sites te zijn.

Een team van vrouwen en mannen, opgeleid en gepassioneerd door hun vak

We richten onze klantenservice beleid op twee elementen: mensen en diensten; Het onderhoud van openbare werken vereist de voortdurende ontwikkeling van vaardigheden met betrekking tot nieuwe technologieën en technische aspecten van apparatuur. Ons team van technici beheerst alle bijhorende savoir-faire en zorgt voor een snelle interventie op uw werven in onze werkplaatsen

De AVLO groep

De AVLO-groep is al meer dan 50 jaar vooral een verhaal van familiale menselijkheid . In het hart van de AVLO-groep zijn er vrouwen en mannen met een passie voor hun beroep, solide partnerschappen met hoogwaardige fabrikanten van apparatuur en een vertrouwensrelatie met onze klanten en onze medewerkers.