Rupsgraafmachine Liebherr

Ontdek het assortiment rupsgraafmachines van Liebherr. Liebherr rupsgraafmachines staan ​​bekend om hun robuustheid en lange levensduur, maar ook om hun comfort en onderhoudsgemak.
Krachtig, met zijn nieuwe fase V-motor naar Europese norm, is de Liebherr rupsgraafmachine perfect geschikt voor uw grootgrondverzet- of steengroeven. Zijn sporen zullen hem toelaten om toegang te krijgen tot uw moeilijk toegankelijke sites (op heuvels, ruw terrein, enz.) dankzij de grote stabiliteit. Het chassis van Liebherr rupsgraafmachines is X-vormig, robuust en gemakkelijk te onderhouden.
Afhankelijk van het gekozen model graafmachine, worden verschillende veiligheidsvoorzieningen aangebracht: automatische centrale smering, voorziening tegen het breken van slangen, panoramisch zicht, bewakingscamera's, nooduitgang ... Het onderhoud wordt ook vergemakkelijkt door de grondtoegang te bevorderen, zoals voor het controleren van het peil en het bijvullen van motorolie.
Ten slotte is het comfort van de machinist verzekerd dankzij een ruime cabine met airconditioning, een pneumatische stoel met dempingssysteem, een gebruiksvriendelijk kleurenaanraakscherm met hoge resolutie ...

Voir plus
Tonen als Foto-tabel Lijst

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina