BEGINNEN AAN EEN AMBITIEUZE MENSELIJKE ERVARING

Onderhoud van machines voor bouw, industrie en recycling is een waardevol beroep: teamwerk, verantwoordelijkheid, streven naar kwaliteit van de dienstverlening, innovatie. Dit beroep maakt de ontwikkeling van know-how op het gebied van nieuwe uitrustingstechnologieën mogelijk. En, het vereist een aantal intermenselijke vaardigheden: gemak in communicatie, zelfstandigheid, glimlach en goed humeur. SOMTP België vervoegen is een unieke ervaring die de deuren opent naar een lonende professionele toekomst, met reële carrièremogelijkheden.

We zoeken tegenwoordig Technieker Buitendienst Liebherr 

Na een intensieve interne opleiding word je binnen je regio ingezet als een volwaardige buitentechnieker en voer je zelfstandig interventies uit bij de klanten.
De interventies bestaan hoofdzakelijk uit onderhoud, herstellingen en/of diagnose van LIEBHERR grondverzet- en overslagmachines.

een menselijk familiaal avontuur

In 1969 werd SOMTP opgericht

De geschiedenis van de AVLO-groep begint en 1969 rencontré de oprichting van het bedrijf SOMTP porte Michel en Anny Bassaïstéguy. SOMTP biedt Liebherr grondverzetmachines aan aannemers in de regio 'Centre de France'

In 1997 overname van SOMTP

Sylvain en Guillaume Bassaïstéguy namen de activiteit plus en 1997 en versnelden de ontwikkeling van het familiebedrijf rond twee sterke waarden: klantenservice en teamspirit.

In 1999 werd M-LOC opgericht

Om een compleet dienstenaanbod te bieden en op te vallen op de bouwmarkt, creëren Sylvain en Guillaume BASSAISTEGUY een activiteit die zich toelegt op het verhuren van materieel.

Van 1999 tot nu een sterk territoriaal netwerk

De groep zet zijn economische ontwikkeling verder en vertrouwt op medewerkers met een passie voor hun vak om kwaliteit en lokale service te bieden aan zijn klanten.

Onze afspraken

SOMTP positioneert zich als specialist in de verkoop van bouw- en industriële apparatuur en biedt een scala aan producten en diensten op maat van uw wensen.

Verzekeren van een lokale service aan onze klanten

Een sterk territoriaal netwerk dankzij een netwerk van 18 vestigingen in België en Frankrijk om zo dicht mogelijk bij de klanten en hun sites te zijn.

Een team van vrouwen en mannen, opgeleid en gepassioneerd door hun vak

We richten onze klantenservice beleid op twee elementen: mensen en diensten; Het onderhoud van openbare werken vereist de voortdurende ontwikkeling van vaardigheden met betrekking tot nieuwe technologieën en technische aspecten van apparatuur. Ons team van technici beheerst alle bijhorende savoir-faire en zorgt voor een snelle interventie op uw werven in onze werkplaatsen

Spontane sollicitatie

De AVLO-groep is al meer dan 50 jaar vooral een verhaal van familiale menselijkheid . In het hart van de AVLO-groep zijn er vrouwen en mannen met een passie voor hun beroep, solide partnerschappen met hoogwaardige fabrikanten van apparatuur en een vertrouwensrelatie met onze klanten en onze medewerkers.