EEN ECHTE LOKALE DIENST

Twee sterke hefbomen: mensen en instrumenten

Het gehele technische team beschikt over een uitstekende kennis van de machines en de werkomgeving omdat SOMTP de nadruk legt op opleiding: partnerschappen met gespecialiseerde opleidingsscholen, leercontracten, invoering van een intern begeleidingssysteem, meermaals per jaar opleiding in de fabrieken van de fabrikanten.

Onze werkplaatsen zijn uitgerust met performant gereedschap dat regelmatig wordt vernieuwd. Om efficiënt en snel te kunnen reageren, beschikken onze mobiele technici over een volledig uitgerust voertuig met al het gereedschap aan boord, een eerste noodvoorraad onderdelen en een boordcomputer voor diagnose, afstelling en het zoeken naar onderdelen.

 

Onze op maat gemaakte service-oplossing Liebherr CarePacks

Met regelmatig onderhoud garanderen Liebherr CarePacks een lange levensduur en maximale beschikbaarheid van uw machines. Wij voeren onderhoud en reparaties snel uit om de doorverkoopwaarde van de machines te verhogen. Het Liebherr gegevensoverdracht- en geolokalisatiesysteem LiDAT verschaft ook informatie over de locatie en de werking van uw machines. Dit systeem zorgt voor een optimale planning van de middelen en controle op afstand.

3 LIEBHERR CAREPACKS OM UW LEVEN GEMAKKELIJKER TE MAKEN

Van onderhoud tot reparatie van uw materieel, met versterkte bijstand: planning van het onderhoud, verbruiksrapport en gecumuleerde werkuren, incidenten op de aandrijflijn, analyse en levering van oliën.

1 CarePack Service

Het Liebherr CarePack Service omvat alle preventieve ¬onderhoudsmaatregelen en zorgt ervoor dat uw Liebherr machine perfect loopt. De normen zijn hoog: het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de specificaties van de fabrikant en er worden alleen originele Liebherr onderdelen gebruikt. Is het onderhoud van uw machine belangrijk voor u? Dan is de Liebherr CarePack -service iets voor u.

2 CarePack Comfort

Naast het onderhoud dekt het Liebherr CarePack Comfort ook reparaties aan de aandrijflijn met originele Liebherr onderdelen. Door de belangrijkste onderdelen van de machine te beveiligen, vermindert u het risico op de duurste reparaties. De Liebherr-CarePack Comfort geeft u een gevoel van veiligheid en zorgt ervoor dat u zich volledig op uw werk kunt concentreren.

3 CarePack Premium

Het Liebherr-CarePack Premium is een compleet pakket dat u gemoedsrust en veiligheid biedt. Naast het onderhoud worden reparaties aan de machines uitgevoerd met originele Liebherr onderdelen. In geval van schade zorgen de experts van uw Liebherr Service Partner ervoor dat uw machine zo snel mogelijk weer optimaal functioneert. De Liebherr-CarePack Premium zorgt dus voor een optimale machinewerking en kostenbeheersing.

Voor meer informatie, contacteer ons

CONTACTEER ONS

Gelieve het online formulier in te vullen om een onderhoud te plannen